UVJETI KORIŠTENJA

Usluge Bosanska riječ online trgovine možete koristiti nakon što se registrirate kao korisnik.
Registracijom pristajete na uvjete prodaje i dostave te na uvjete korištenja.

 

UVJETI KUPOVINE

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata,
odnosno reklamacije robe ponuđene na našoj stranici.

- Bosanska riječ  online je online trgovina.
- Dostava robe izvršava se preko skladista u Bosni i Hercegovini  i  Njemačkoj.
- Bosanska riječ – online je dužan isporučiti one naručene proizvode do kupca koje je kupac naručio u online Shopu od onog dana vidljive uplate na našem računu.
- Kupac robe je posjetitelj online trgovine Bosanska riječ koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, izabere jedan od načina plaćanja , plati i pošalje narudžbu.
- Istaknute cijene su maloprodajne cijene.
- Valuta je EUR
- Istaknute cijene na Bosanska riječ online vrijede isključivo za kupovinu putem interneta.     


NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem košarice odnosno kreiranjem web narudžbe na web stranici prodavatelja.
Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, o istom će odmah
obavijestiti kupca sa informacijom o predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

DOSTAVA

Uvjeti dostave:
Naručena roba dostavlja se na području skoro cijelog svijeta.

 
Ostali uvjeti dostave:

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja paketa i
odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
 
Naknadne prijave manjka ili oštećenosti robe nećemo uzeti u obzir.

PLAĆANJE

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti PayPal bankarstvom, ili predračunom. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

REKLAMACIJE

Za ostvarivanje reklamacije potrebno je imati račun (ili kopiju) kupljenog proizvoda.
Sve reklamacije se zaprimaju kod nas. Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem , djelovanjem više sile ( požari, poplave i sl.), mehanička oštećenja, istrošenosti.

Ukoliko izgubite naš račun, nemojte se brinuti, kontaktirajte nas i riješit ćemo problem na obostrano zadovoljstvo.

Za sve upite vezano za poslovanje Bosanska riječ online trgovine možete nas kontaktirati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.IZJAVA O PRIKUPLJANJU I KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

Bosanska riječ obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Bosanska riječ i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ukoliko kupac izabere opciju placanja putem PayPal , garantujemo da mi Vaše privatne financijske podatke ne pohranjujemo, niti imamao uvid u iste , nego da Vi vaše podatke šaljete isključivo PayPal-u  (međunarodno priznatoj organizacji za online bankarstvo).

Više o PayPal mozete saznati ovdje  PayPal info.